Sherbime Profesionale Pastrimi!

Me eksperience mbi 13 vjecare ofrojme sherbime pastrimi per shtepi, vila, apartamente apo biznese të ndryshme në të Gjithë Shqipërinë.

Telefono TaniShiko Sherbimet
Pastrim Shtepie
Pastrime Biznesi
Pastrime Gjenerale
Z
Sherbim ne Kohe
Abonime Pastrimi
Mirembajtje
Cilesi

Pastrime te Plota per Shtepi dhe Biznese

Cleaning General ofron Shërbim Pastrimi Profesional, me makineri të kohës dhe detergjentë eco friendly për një pastrim cilësor dhe higjenik.

Ofrohet shërbim i kualifikuar dhe i kujdesshëm, me shërbim 24 orë nonstop kudo që ju ndodheni.

Sherbim Korrekt per cdo klient.

Pastrime te Plota per Shtepi dhe Biznese

Cleaning General ofron Shërbim Pastrimi Profesional, me makineri të kohës dhe detergjentë eco friendly për një pastrim cilësor dhe higjenik.

Ofrohet shërbim i kualifikuar dhe i kujdesshëm, me shërbim 24 orë nonstop kudo që ju ndodheni.

Sherbim Korrekt per cdo klient.

Sherbimet Tona

Larje Kendi / Divane

Larje Kendi / Divane

 • Larje me Avull
 • Pastrim Profesional
 • Cilesi & Shpejtesi
Larje Kolltuqesh

Larje Kolltuqesh

 • Larje me Avull
 • Pastrim Profesional
 • Cilesi & Shpejtesi
Larje Dyshekesh

Larje Dyshekesh

 • Larje me Avull
 • Pastrim Profesional
 • Cilesi & Shpejtesi
Larje Karrigesh

Larje Karrigesh

 • Larje me Avull
 • Pastrim Profesional
 • Cilesi & Shpejtesi
Larje Zyre / Apartament

Larje Zyre / Apartament

 • Pastrim me Detaje
 • Pastrim Profesional
 • Cilesi & Shpejtesi
Larje Fasada Xhami

Larje Fasada Xhami

 • Pastrim ne Lartesi
 • Pastrim Profesional
 • Cilesi & Shpejtesi

Perse te na Zgjidhni ne?

Eksperience mbi 13 vite

Eksperienca e fituar prej 15 vitesh ne sherbim ben qe te ofrojme sherbim korrekt me cdo kilent me profesionalizem dhe produkte te kohes.

Cilesi & Garanci

Perdorim produkte cilesore te cilat jo vetem qe e pastrojne ambjentin apo objektin por edhe e mbrojne ate. Kjo ben qe ne te ofrojme cilesi dhe garanci ne cdo sherbim.

Sherbim 24 Ore

Mund te vijme tek ju ne kohe cdo kohe sepse operojme 24 ore per te mundesuar sherbimin pa nderprere aktivitetin tuaj te biznesit.

Abonime

Mund te abonoheni per mirembajtjen e ambjentit tuaj ose per pastrime periodike duke j pershtatur kerkeses dhe nevojes tuaj.

Cmime te Arsyeshme

Ofrojme sherbime cilesore me cmime konkurrues ne treg, duke treguar profesionalizem dhe cilesi ne pune.

Kudo ne Shqiperi

Ofrojme sherbimin tone ne cdo qytet te Shqiperiese. Sherbim Pastrimi Profesional per shtepine apo biznesin tuaj.

Call Now Button