Larje / Pastrim Fasadash Xhami.

Bejme Larje / Pastrime Profesionale te Fasadave te Xhamit panvaresisht lartesise qe ai ndodhet. Sherbim i shpjete dhe cilesor.

Tel: +355 67 266 6220
Call Now Button